SJBN Jonge Balie Congres 2 november 2017 en 3 november 2017

Het SJBN Jonge Balie Congres 2017 vindt dit jaar plaats op donderdag 2 november 2017 en vrijdag 3 november 2017.

Meer informatie over het programma en inschrijven SJBN Jonge Balie Congres 2017.

SJBN Jonge Balie Congres

De leden van de SJBN Jonge Balie Congrescommissie organiseren jaarlijks het SJBN Jonge Balie Congres, het grootste congres voor bijna 1.000 jonge advocaten.

Kijk voor meer informatie op de website van het SJBN Jonge Balie Congres. Volg de SJBN Jonge Balie Congrescommissie op Facebook, en Twitter (@SJBNcongres).

Heb je vragen over het SJBN Jonge Balie Congres? Neem dan contact op met Michiel Schimmel, Portefeuillehouder Jonge Balie Congres (congres@sjbn.nl).

Volg de SJBN op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter (@JongeBalieNL) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle activiteiten.

SJBN Jonge Balie Congres 2018

Lijkt het je leuk om als afgevaardigde van jouw arrondissement het SJBN Jonge Balie Congres - voor bijna 1.000 jonge advocaten - mede te organiseren, meld je dan aan voor de SJBN Jonge Balie Congrescommissie 2018!

Heb je vragen over het SJBN Jonge Balie Congres of interesse in een (toekomstige) functie binnen de SJBN Jonge Balie Congrescommissie? Neem dan contact op met Michiel Schimmel, Portefeuillehouder Jonge Balie Congres (congres@sjbn.nl).