SJBN Besturendag 

Sinds een aantal jaren organiseert de Stichting Jonge Balie Nederland (SJBN) een dag speciaal voor de besturen van de lokale Jonge Balie verenigingen. De SJBN Besturendag is opgezet om ervaringen en informatie over en weer uit te wisselen en de onderlinge band tussen de lokale Jonge Balie verenigingen te versterken. Ieder jaar wordt bij toerbeurt een lokale Jonge Balie vereniging gevraagd om in samenwerking met het bestuur van de SJBN deze dag te organiseren.

Volg de SJBN op LinkedInFacebookInstagram en Twitter (@JongeBalieNL) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle activiteiten.

SJBN Besturendag 2017

Samen met de Jonge Balie Den Haag organiseert de SJBN dit jaar op vrijdag 18 augustus 2017 in Den Haag de SJBN Besturendag voor de besturen van de lokale Jonge Balie verenigingen.

Houd de website van de SJBN goed in de gaten voor meer informatie over het programma en inschrijven!

Heb je vragen over de SJBN Besturendag? Neem dan contact op met Esmée Hoogenkamp, Portefeuillehouder Evenementen (evenementen@sjbn.nl).

 

Eerdere edities

Op 1 juli 2016 vond de SJBN Besturendag 2016 plaats in Leeuwarden. De SJBN Besturendag 2016 werd georganiseerd in samenwerking met de Jonge Balie Friesland.

In 2016 was de eer aan Jonge Balie Friesland en zijn de besturen van de lokale Jonge Balie verenigingen ’s middags afgereisd naar Café De Bak aan het Blokhuisplein 40 te (8911 LJ) Leeuwarden. De besturen van de lokale Jonge Balie verenigingen kregen een rondleiding door de voormalige gevangenis de Blokhuispoort. Mr. Wim Anker van Anker & Anker verzorgde een interessante lezing. Na afloop van het inhoudelijke programma werd op een praam een rondvaart door de grachten van Leeuwarden gemaakt. De SJBN Besturendag 2016 werd afgesloten met een borrel en een diner bij Café De Bak.

De SJBN bestuur dankt het bestuur van Jonge Balie Friesland hierbij voor de organisatie van de prachtige SJBN Besturendag 2016.